Download Telegrafi for PC – Windows and Mac

Download Telegrafi for PC – Windows and Mac
How many stars?

Telegrafi for PC is available for free download for Windows and Mac: You can download Telegrafi for PC from Computerappspc.com

.

Telegrafi for PCTelegrafi for PC

Telegrafi.com është portal informativ dhe më i vizituar në gjuhën shqipe që ju informon për lajmet e fundit nga vendi dhe e gjithë bota.

Vitin e kaluar për herë të pare kemi lansuar aplikacionin mobil për iOS, dhe tani kemi kënaqësinë të ju informojmë se kemi lansuar edhe aplikacionin për pajisje mobile Android.

Aplikacioni ka dizajn atraktiv dhe është i përshtatshëm në të gjitha pajisjet mobile Android. Në menynë e konfigurimeve mund të aktivizoni opsionin për njoftimet e fundit dhe ju nuk do ta humbisni asnjë lajm. Gjithashtu ju keni mundësi të rregulloni prapavijën duke e zgjedhur të bardhe apo të zezë.

Lajmet të cilat janë në interesin tuaj dhe dëshironi që t’i ruani ato, për këtë e keni opsionin për ruajtjen e lajmeve dhe të gjitha lajmet e ruajtura do të ju grumbullohen në një vend.

Për sugjerime apo probleme eventuale, ju lutemi na shkruani në [email protected]
Source: Google Play Store

Download Telegrafi For PC, Windows & Mac:-

 1. Download Android emulator from here: BlueStacks | BlueStacks 2 | Remix OS | Andy OS
 2. After downloading the particular emulator, head towards the next steps.
 3. Open the downloaded file & install BlueStacks or BlueStacks 2 emulator on your Windows or Mac PC.
 4. Click on “Search” for BlueStacks, for BlueStacks 2.
 5. Click on “Android tab > Search”.
 6. Type ” Telegrafi ” and search it using Google Play Store.
 7. Open the game in the Google Play Store, click it and install it.
 8. Open the game or app and start playing/using the game/app by following the on-screen instructions.
 9. Once installed, for Bluestacks it will come under All Apps
 10. For BlueStacks 2 it will appear under Android tab > All Apps.
 11. Click on the newly installed app or game to open it. Follow the on-screen instructions and keyboard settings to use or play it now. That’s all.

Download Telegrafi For PC Through APK:-

 1. Download and install an Android emulator like BlueStacks on your PC.
 2. Extract the APK files of the particular game on your PC.
 3. Open the downloaded APK file.
 4. BlueStacks will automatically start installing it.
 5. For BlueStacks 2, you can also click the APK button in the middle of the toolbar on the left side > locate the APK file and select it to install it.
 6. Once the file is installed, follow the instructions mentioned above in steps 9 & 10 in the above method to start using it.

Advertisement